Dragi moji ljudi na vox-u

Svi me većinom jako dobro znate. Dolazim sa blogger.ba (planete na kojoj ste svi vi i nikli, ili barem većina vas) i ovaj put mašem bijelom zastavom.

Potreban mi je blog koji će isključivo biti na engleskom kao dio moje zadaće za predmet na postdiplomskom studiju. Napravila sam ja već eto dva bloga ovdje, greškom i sada bih cijenjenog vlasnika ili administratora zamolila da mi pomogne obrisati ovaj blog sa domenom jennytuzla.vox… kako već ide!

Blog naziva EnglishTeacherFromAbroad će da bude u stalnoj upotrebi i bit će dijeljen na naš zajednički blog wordpressa koji koristimo za predmet Management for Educational Change na ovoj adresi – Edu Change 2015 ali na koji NE MOŽETE UĆI jer profesori su administratori i dodaju samo po pozivu na email, jer se na njemu nalaze naše zadaće i zadaci od septembra do sad. Eh sad ja trebam još jedan blog za zadaću i nadam se da će na njega i komentarisati svi koji sa mnom studiraju, među kojima su i moji profesori i moj mentor za tezu iz istog predmeta.

Ukoliko budete imali i vi šta da kažete, feel free to comment as much as you want, but do bear in mind that it is my homework and university assignment rather than just blogging for fun.

Eh eto, toliko za početak i admine oglasi se.

 

Vaša Selina Kyle

mislim – Jen.

 

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *